Solcamping

Stugor


slide2
2 Beds
2 Baths
2 Garage

Vår campings största stolthet är denna stuga. Den innehåller två av allt. Två sängar, två badrum och två garage. Perfekt för två kompisar eller kollegor som vill ha en gemensam semester. Även här erbjuds rumsservice.


1
1 Beds
1 Baths

Mycket fin stuga som ligger precis i centrum av vår camping. Stugan passar bra för en eller maximalt två personer. I den finns en TV, spis, kyl, frys och alla andra bekvämligheter som man skulle kunna önska sig.


6
1 Beds
1 Baths
1 Garage

Det här är en av våra bästa stugor. I den finns både en säng, ett badkar och ett garage. Utöver det finns en stor TV i vardagsrummet och en del exklusiv rumsservice ingår.


2
1 Beds
1 Baths
1 Garage

Stuga nummer 3 har alla bekvämligheter som krävs, samtidigt som den är väldigt kompakt och därför även väldigt tillgänglig prismässigt. Den är placerad i utkanten av campingen, men det är absolut ingen problem då det fortfarande går väldigt snabbt att ta sig överallt.


slide1
2 Beds
1 Baths
1 Garage

Denna stuga är i princip likadan som stuga 1, förutom att den även har ett garage och en extra säng. Den passar alltså bättre för familjer eller större sällskap.

Page 1 of 2