Solcamping

Om Oss

1

Välkommen till vår soliga campings hemsida!
Här hos oss kan du boka olika stugor och se många spännande erbjudanden.
Tryck på ”Boka Nu” för att boka en stuga när du vill! Observera att vår camping ofta blir fullbokade på sommaren, så se till att boka några veckor eller till och med månader innan din planerade resa för att garanterat få en bra stuga.

Det finns väldigt mycket att göra i vår camping. Du kan bland annat bada, fiska, äta, cykla, grilla och göra massa annat. Campingen är tillgänglig under alla årstider och det finns alltid något att göra, men för att få den optimala upplevelsen så rekommenderar vi att du kommer hit på sommaren. Det är då du kan göra mest och få se så mycket av vårt camping som möjligt. Men om du gillar att åka skidor och bada i isbad, så kommer kanske vintern passa dig mer!

Boka en stuga nu och kom till vår camping!


VÅRA KOMPISAR REKOMMENDERAR:

Kolla in denna Takfirma i Stockholm för fantastiska erbjudanden!


Campingen är placerad vid Barnsjön i Tyresö och du kan se var det är och hur du kommer dit på kartan som du kan se direkt när du öppnar den här webbsidan.

Vår camping har blivit utnämnd till den bästa campingen i Stockholm av flera kunder och kritiker. Kom hit, du med och se den med dina egna ögon och uppleva det själv!